parcham مهار تورم، رشد تولید
  • 1400/10/06 - 14:30
  • - تعداد بازدید: 40
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZvMi

طراحی و ساخت کیت الایزا جهت اندازه گيري سطح فاكتور رشد جفتي برای اولین بار در کشور

با تلاش اساتيد و دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی محقق شد

طراحی و ساخت کیت الایزا جهت اندازه گيري سطح فاكتور رشد جفتي برای اولین بار در کشور

دکترای بيوتکنولوژی پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: طراحی و ساخت کیت الایزا (PLGF) یا فاکتور رشد جنینی برای اولین بار در کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی استان انجام شد. 
به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر «رقیه آرزومند» گفت:  كيت الايزا براي اندازه گيري سطح فاكتور رشد جفتي است که در برخي شرايط پاتولوژيك تغيير مي كند. 
وی ادامه داد: اندازه گيري این فاکتور به همراه دیگر تست هاي آزمايشگاهي مي تواند در تشخيص اختلالاتي مثل پره اكلامپسي موثر باشد.
وی اضافه کرد: در طراحي و ساخت اين كيت از آنتي بادي منوكلونال دو ظرفيتي شتري و آنتي بادي پلي كلونال خرگوشي بر عليه فاكتور رشد جفتي و همچنين پروتئين نوتركيب فاكتور رشد جفتی  استفاده شد كه اين محصولات در آزمايشگاه دانشگاه به صورت نوتركيب توليد شده است.
وی با بیان این که طراحی و ساخت این کیت موفق به دریافت تاييديه ثبت اختراع در مركز مالكيت معنوي سازمان ثبت اسناد كشور شده است، اعلام کرد:  اين پروژه در قالب پايان نامه فناورانه «آرزو ولی پور» دانشجوي كارشناسي ارشد بيوتكنولوژي پزشكي استان انجام شده است. 
وی افزود: وجه تمایز این کیت با کیت های مشابه که استفاده از آنتي بادي منوکلونال شتری است اين آنتي بادي دو ظرفيتي بصورت نوتركيب در  پروژه قبلي توليد شده است و قدرت اتصال آن به آنتي ژن با استفاده از ابزارهاي بيوانفورماتيك افزايش يافته است.
وی تصریح کرد: تجاری سازی این محصول مزیت های اقتصادی زیادی برای استان و کشور خواهد داشت و اقداماتي در اين زمينه در حال انجام است.
وی با تشکر از حمايت هاي معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه افزود: دکتر  «نامدار» دکترای ایمنی شناسی، استاد راهنمای دوم در اين پروژه بوده اند که از زحمات وی قابل تقدیر است.

  • گروه خبری : روابط عمومی
  • کد خبر : 41412
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید