parcham مهار تورم، رشد تولید
  • 1402/10/23 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 28
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZJ9i

با حضور نمایندگان بورد تخصصی گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی انجام شد؛//ارزشیابی رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی

نشست ارزشیابی رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی با حضور نمایندگان بورد تخصصی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و جمعی از مدیران در دانشکده پرستاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر بهرام بیباک چهارشنبه 20 دی ماه در این جلسه ضرورت های راه اندازی رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی در دانشگاه را برشمرد و گفت: وجود این رشته در کلان منطقه 9 به شدت احساس می شود، متناسب با این نیاز، ظرفیت ها و بسترهای راه اندازی رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فراهم شده و وجود دارد.

وی کتابخانه مرکزی دانشگاه؛ کتابخانه های بیمارستانی و دانشکده ها را از ظرفیت های موجود ذکر و عنوان کرد: فراهم بودن زمینه و ظرفیت راه اندازی این رشته ها در حالی است که دانشگاه از وجود کارشناسان متخصص این رشته بی بهره است.

دکتر بی باک با بیان اینکه رویکرد دانشگاه توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی است، خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد دانشجویان، قابلیت های قابل توجهی در دانشگاه وجود دارد.

این مسئول در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در بخشی از این جلسه ظرفیت های دانشگاه ها اعم از نیروی انسانی و منابع فیزیکی را تشریح و بیان کرد: پس از احصاء و شناسایی نیازها، امسال بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کتاب برای دانشگاه خریداری و زمینه راه اندازی این رشته فراهم شده است.

دکتر نعمتی دانشیار گروه کتابداری وزارت بهداشت نیز با بیان اینکه ارزیابی راه اندازی رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی در دانشگاه پزشکی خراسان شمالی با توجه به احساس نیاز در کلان منطقه 9 در اولویت برنامه های مان قرار گرفته است، تصریح کرد: با توجه به اثرگذاری کتابداری پزشکی، از راه اندازی این رشته بنا به نیاز مناطق از آن حمایت می کنیم.

عباس پور سرپرست دانشکده پیراپزشکی نیز لازمه پیشرو بودن را ارتقاء هوش مصنوعی و کتابداری ذکر و عنوان کرد: با توجه به فاصله موجود در راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی با استانداردهای پیش بینی شده، راهبرد کنونی ما برقراری رشته های تحصیلات تکمیلی است.

بنابراین گزارش دکتر نعمتی و دکتر خسروی اساتید و عضو بورد تخصصی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی به عنوان تیم ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در استان از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، معاونت آموزش و تحقیقات و فناوری به منظور ارزیابی قابلیت های راه اندازی رشته کتابداری واطلاع رسانی پزشکی بازدید کردند.

 

  • گروه خبری : روابط عمومی
  • کد خبر : 41766
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید